Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 19°C

Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK’da

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ, GEÇTİĞİMİZ SEZON KİRALIK OLARAK KAYSERİSPOR FORMASI GİYEN TRABZONSPORLU ABDULKADİR PARMAK’I KİRALIK OLARAK KADROSUNA KATTI.

27/07/2022 18:25
A+
A-

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor forması giyen Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kayserispor’da forma giyen ve bonservisi Trabzonspor’da bulunan Abdulkadir Parmak’ı kadrosuna kattı. Gaziantep ekibi, genç orta saha oyuncusu ile bir yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Konu ile ilgili Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, başarılı orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak’ın kiralanması konusunda Trabzonspor ve oyuncunun kendisi ile bir yıllık kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Abdulkadir Parmak’a kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.