Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Yükseköğretimde sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeye GAÜN’den katkı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) ERASMUS PLUS KA220 YÜKSEKÖĞRETİMDE İŞBİRLİĞİ ORTAKLIKLARI ÇAĞRISI ÇERÇEVESİNDE BİR PROJE BAŞARISINA DAHA İMZA ATTI. YÜKSEKÖĞRETİMDE LOJİSTİK ALANINDA UYGULANACAK OLAN “SUSTAİNABLE LOGİSTİCS4.0: DİGİTAL AND GREEN SKİLLS FOR BOOSTİNG İNNOVATİON AND SUSTAİNABİLİTY OF THE LOGİSTİCS SECTOR (SLOG4.0)” BAŞLIKLI VE 400 BİN AVRO BÜTÇELİ PROJE KABUL EDİLDİ.

25/07/2022 11:10
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Erasmus Plus KA220 Yükseköğretimde İşbirliği Ortaklıkları çağrısı çerçevesinde bir proje başarısına daha imza attı. Yükseköğretimde lojistik alanında uygulanacak olan “Sustainable Logistics4.0: Digital and green skills for boosting innovation and sustainability of the logistics sector (SLog4.0)” başlıklı ve 400 bin Avro bütçeli proje kabul edildi.

Projenin temel amacı, Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı çerçevesinde lojistik eğitiminde sürdürülebilir, yeşil ve dijital yeteneklerin geliştirilmesini sağlayacak bir müfredatın oluşturulmasıdır. Projede, lojistik sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda endüstri ve lojistik 4.0’ın gereksinimlerini de dikkate alan eğitim modülleri geliştirilecektir.

1 Eylül 2022 tarihi itibariyle çalışmalarına başlayacak ve üç yıl sürecek projenin GAÜN ekibi Doç. Dr. Eren Özceylan, Doç. Dr. Aslı Özpolat, Doç. Dr. Ferda Özsoy Nakıpoğlu ve Öğr. Gör. Ayca Özceylan’dan oluşmakta olup, proje partnerleri ise Poznan Teknoloji Üniversitesi (Polonya, Yürütücü), Aveiro Üniversitesi (Portekiz), Maribor Üniversitesi (Slovenya), Valuedo SRL (İtalya), Avrupa Sertifikasyon ve Kalifikasyon Derneği (Avusturya) ve Zerynth (İtalya)’dır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.