Dolar 32,5866
Euro 34,8481
Altın 2.504,29
BİST 9.677,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

YPG’ye Diplomatik Kalkan Sağlamaya Çalışan Katil

YPG’ye Diplomatik Kalkan Sağlamaya Çalışan Katil
10/03/2023 22:54
A+
A-

YPG YE DİPLOMATİK KALKAN SAĞLAMAYA ÇALIŞAN KATİL

FETÖ cüler Kemal Kılıçdaroğlu nun adaylığını açıklamasından sonra kutlama için sıraya girdi.

Bu konuda Adem Yavuz Aslan, Hakan Şükür ve Savaş Genç denen hainlerin açıklamalarına dikkatinizi çekmek isterim.

Baraj altında kalmamak için NATO masasına geri dönen sözde ülkücü (!) Meral Akşener’i bu aziz millet nereye nasıl oturtacağını ilerleyen günlerde hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

Herkes kendi mahallesinin ayıbını saklasa da, bu aziz millet Sayın Akşener’in hangi aidiyetle siyasetini yapacağını merak ediyor?

Neyse ; bizim Milli olmayanlarla kavgamız devam edecek. Bu konuyu ilerleyen günlerde ele alacağız.

Bakınız, Deprem iç siyaset derken katil ABD yine sınırımızda,  YPG’ye diplomatik kalkan oluşturmaya çalışıyor.

ABD’nin “ani işgal” konusundaki uzmanlığıyla tanınan Genelkurmay Başkanı General Mark Milley 4 Mart 2023 tarihinde Suriye’deki terör örgütü PKK/PYD mevzilerini teftiş ederek terör örgütünün elebaşlarıyla görüşmeler yaptığı gelen haberler arasında.

Türkiye’nin sahadaki kazanımlarının bedelini ödetmeye çalışan katil ABD, YPG ye diplomatik kalkan oluşturmaya çalışırken,

Türkiye’nin askeri olarak Irak’taki terör yuvalarını etkisizleştirilmesi, diğer yandan Irak Türkmenlerinin müstakil bir aktör olarak politik kazanımlar elde etmesi, dengeleri ciddi şekilde değiştirirken, ABD’nin terör dahil her türlü saldırıyı Türkiye ve Irak Türkleri aleyhine kullanmaktan çekinmediğini görüyoruz.

Özellikle Türkiye’nin yaşadığı büyük deprem felaketini fırsat olarak gören Mesud Barzani de,  deprem yardımı bahanesiyle harekete geçerek, “Kürdistana yardım” reklamı ile hamleler yaptığı bilgileri bizleri ziyadesi ile öfkelendirmiştir.

Türkiye deprem felaketiyle uğraşırken, Kerkük’te devlet dairelerinde Türkçe’nin kullanılmasını yasaklamış fakat sonrasında gelişen Türkiye ve Irak Türklüğü baskısıyla bu süreç bertaraf edilmiştir.

Evet : ateş çemberinin içinde bulunan bu Coğrafya da yaşamak işte böyle bir şey.

Analar bu coğrafyada çocuk doğururken kaderi ile birlikte doğuruyor.

Türkiye Düşmanlığı sınırımızdan tutun kıtalara kadar devam ederken, katil ABD nin özellikle 2015’ten bu yana yoğunlaştırdığı teröre yönelik askeri destek, sadece maddi yönle sınırlı kalmadan, diplomatik bir boyut da kazandırılmaya çalışması midemizi iyiden iyiye bulandırırken, Türkiye ABD nin bölgede kendisine karşı yapacağı hamleleri yakından takip ederek, tüm uluslararası enstrümanları devreye sokarak bu çok boyutlu tehdidi bertaraf etmek için BM ve NATO dahil tüm platformlarda ana gündem haline getirecektir diye düşünüyorum.

Ezcümle : Deprem felaketinde bile boş durmayarak, YPG ye diplomatik kalkan sağlayan ABD işgal planlarını düşünürken, Türk devletinin onlara karşı sürprizlerini unutmaması gerekir.

Çünkü Türkiye eski Türkiye değil.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.