Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
23°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Divan Toplantısı Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Divan Toplantısı Yapıldı
31/08/2023 15:19
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Karabük Ağustos ayı İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Teşkilat mensuplarının katılımıyla İl binasında gerçekleştirilen toplantıda yerel seçimler için yapılacak hazırlıklar görüşüldü.

14 Mayıs seçimlerinde önemli başarı elde ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer, parti teşkilatının gün geçtikçe büyüdüğünü ifade etti. Öncelikle Karabük’te ve beraberinde Türkiye genelinde birçok ilde, ilçede ve beldede belediye başkanlarını kazanacağız diyen Özer, Karabük’e hizmet için çok çalışacaklarını söyledi.

İktidarın İcraatlarına Ortak Değiliz, Hatalarından Sorumlu Değiliz

“Yeniden Refah Partimiz 5 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen milletimizin sorunlarına eğilmiş ve mağduriyetleri duyulmasında milletimizin gür sesi olmuştur.” sözleriyle konuşmasına başlayan Genel Merkez Hatibi Tevfik Yazıcılar “Tabanımıza söz verdiğimiz gibi iktidarın doğrusuna doğru, yanlışına yanlış demeye devam edecek ve hayra motor şerre fren olacağız. Şunu da bilelim ki Yeniden Refah olarak ittifaktayız ama iktidar değiliz. İktidarın icraatlarına ortak değiliz, hatalarından sorumlu değiliz.” diyerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yazıcılar konuşmasına, “İttifak protokolünün parçası olan 30 maddelik milli, manevi, ekonomik sosyal taleplerimizin takipçisiyiz. Hiç kuşkunuz olmasın ittifak protokolünde yer verilen 30 maddelik acil ihtiyaç listesinin hayata geçmesi ve çok daha fazla hizmetin gerçekleşmesi tam ve kamil manada Yeniden Refah iktidarı ile olacaktır.” Sözleri ile devam etti.

Seçimlerde En İyilerimizi En Öne Çıkartacağız

Genel Merkez Hatibi Tevfik Yazıcılar yerel seçim stratejilerini de şu sözlerle izah etti: “Yeniden Refah Partililer olarak gecelerimizi gündüzümüze katacağız, dur durak bilmeyeceğiz. Kadınlarımız ve erkeklerimizle, gençlerimiz ve yaşlılarımızla olmamız gereken yerlerde olacağız ve ulaşmadık tek kapı bırakmayacağız. İnsanlarımızı şefkat ve merhametle kucaklayacağız. Adam kayırmacılık yapmayacak, Haktan ve adaletten asla ayrılmayacağız. Seçimlerde en iyilerimizi en öne çıkartarak birbirimizi sevip sayacak, kırık gönülleri onaracağız.”

Yeniden Refah Partisi Karabük il divanı, ilçe başkanlarının raporlarını okumalarının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.