Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Yaz akşamları Battalgazi Belediyesi ile renkleniyor

YAZ AKŞAMLARI BATTALGAZİ BELEDİYESİ İLE RENKLENİYOR

18/08/2022 15:05
A+
A-

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” programı ile vatandaşlar keyifli saatler geçirdi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşların yaz akşamlarını daha keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan “Battalgazi’de Yaz Akşamlarının ilki, eğlenceli anlara sahne oldu. Yaz boyunca ilçenin farklı farklı mahallelerinde düzenlenecek olan etkinliklerin ilki ise Orduzu Galip Demirel Çınar Parkta düzenlendi.

Program çerçevesinde açık hava konseri, kukla oyunları, geleneksel Türk gölge oyunları, Nasrettin Hoca ile Barış Manço gösterileri ve çocuk yüz boyamaları yer alıyor.

“Etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek”

Etkinliklerin yaz boyunca devam edeceğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak yatırım ve hizmetlerimizin yanında kültürel ve sosyal etkinliklerle yaz akşamlarını geçireceğiz. Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mizde uzun yaz akşamları düzenlediğimiz bu etkinliklerle daha da güzel geçecek. Ailelerimizin ve çocuklarımızın doyasıya eğlenirken yaşadıkları mutluluk bizi de çok sevindiriyor. Daha öncesinde hayata geçirmek istediğimiz programımızı, üzücü olaylar nedeniyle ertelemiştik. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vatanımızın ve milletimizin güvenliğini korumak adına yoğun bir mücadele ortaya koyuyor. Bu uğurda da bazen şehit verebiliyoruz. İnşallah bir daha şehit vermeyiz. Onlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. İnşallah bu etkinliğimiz yaz boyunca devam edecek. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız gönüllerince eğlenip, stres atıyorlar. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Battalgazili hemşerilerimizin yüzünde tebessüm oluşturacak çalışmaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.