Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Yabancı diller Yüksekokulu’nun kalitesi bir kez daha tescillendi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU, ULUSLARARASI TANINIRLIĞA SAHİP KALİTE GÜVENCESİ VE AKREDİTASYON SİSTEMİ OLAN PEARSONASSURED TARAFINDAN YAPILAN KAPSAMLI BİR DEĞERLENDİRME SONRASINDA BİR KEZ DAHA AKREDİTE EDİLDİ.

Yabancı diller Yüksekokulu’nun kalitesi bir kez daha tescillendi
31/05/2022 16:20
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulu, uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi ve akreditasyon sistemi olan PearsonAssured tarafından yapılan detaylı bir değerlendirme sonrasında bir kez daha akredite edildi.

Yüksekokulun bir kez daha akreditasyon aldığını duyurmaktan gurur duyduklarını belirten Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emrah Cinkara konuşmasında şunları söyledi: “Akreditasyonumuzu yenileyerek kanıtladığımız şey, tüm paydaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya olan bağlılığımızdır. Akreditasyon çalıştığınız kurumda kaliteyi daha yükseklere taşımanın ve mevcut olan standartların sürekli olarak güncellenmesi dolayısıyla da bir iç kontrol mekanizmasının aralıksız olarak çalışması anlamına geldiğinden tüm eğitim-öğretim kurumları için son derece önemli. Bu vesileyle, akredite uygulamalarını bir yükseköğretim kurumu olarak İngilizce öğretiminde ön planda tutabilmek için standartlarımızı sürekli güncellemeyi planlıyoruz. Başta Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere, akreditasyon yolculuğunda bize destek olan, katkı sağlayan ve eşlik eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.