Dolar 32,3797
Euro 34,7540
Altın 2.429,89
BİST 9.943,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Ünlü Çin firmasının tercihi ANKA

ÜNLÜ ÇİN FİRMASININ TERCİHİ ANKA

Ünlü Çin firmasının tercihi ANKA
13/03/2022 09:35
A+
A-

Türkiye’de enerji sektöründe faaliyet gösteren ünlü Çin firmasının sağlık için tercihi Gaziantep Özel ANKA Hastanesi oldu.

Çin merkezli ünlü enerji firmasının Genel Müdürü Wang Zhiming ve Çinli mühendisler ANKA Hastanesi Genel Koordinatörü Ömer Özdemir ve Pazarlama Müdürü Bahadır Abacı tarafından karşılandı.

Zhiming, sağlık turizmi hizmet yelpazesinde yer alan ANKA Hastanesi’nde kapsamlı muayene ve tetkikler yaptırarak sağlık kontrolünden geçti. Yapılan check-up sonrası sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Zhiming ve Çinli mühendisler daha sonra hastaneyi gezdi. ANKA Hastanesi’nin fiziksel koşulları, tıbbi alt yapı ve donanımına hayran kalan Zhiming, kalp damar cerrahisi, obezite ve metabolik cerrahi, ortopedi ve travmatoloji, özellikli tıbbi süreçler hakkında detaylı bilgi aldı.

Genel Müdür Zhiming, “Tüm kontroller ve tahlillerimi yaptırdım. Doktorların ilgisinden çok memnun kaldım. Sadece bölgenin değil, komşu ülkelerin de sağlık ihtiyacını karşılayacak önemli bir konumda bulunan ANKA Hastanesi, bu yönüyle Gaziantep ve bölgeye değer katmaktadır. Son teknoloji ile donatılan tam teşekküllü böyle bir hastaneden hizmet almak mutluluk verici. Donanımlı sağlık hizmetinden dolayı hastanesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.