Dolar 32,5247
Euro 34,9024
Altın 2.442,33
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C

Ünlü aile danışmanı Çevik, yaptığı tespitlerle mutsuz ailelerin sorunlarını çözüyor

SON ZAMANLARDA ARTAN İŞ STRESLERİ VE TRAVMALAR AİLELERİ BİRBİRİNDEN UZAKLAŞTIRIRKEN, MUTSUZ OLAN AİLE BİREYLERİ ÇAREYİ AİLE DANIŞMANLARINDA BULUYOR. YAPTIĞI GÜZEL TESPİTLERLE AİLE İÇİ SORUNLARA ÇÖZÜM GETİREN BAŞARILI AİLE DANIŞMANI BELKIS RÜZGAR ÇEVİK, SON ZAMANLARIN EN ÇOK RAĞBET GÖREN İSİMLERİN BAŞINDA GELİYOR.

Ünlü aile danışmanı Çevik, yaptığı tespitlerle mutsuz ailelerin sorunlarını çözüyor
14/06/2022 10:00
A+
A-

Son zamanlarda artan iş stresleri ve travmalar aileleri birbirinden uzaklaştırırken, mutsuz olan aile bireyleri çareyi aile danışmanlarında buluyor. Yaptığı güzel tespitlerle aile içi sorunlara çözüm getiren başarılı aile danışmanı Belkıs Rüzgar Çevik, son zamanların en çok rağbet gören isimlerin başında geliyor.

Kahramanmaraş’ta ofisi bulunan Çevik, Türkiye ve dünyaya yayılan başarısı ile ailelerin sorunlarına çözüm buluyor. Çevik, telefon seanslarıyla da bir çok danışanlarına kusursuz hizmet veriyor. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Fakültesinden mezun olan Çevik, aile danışmanlığı üzerine çeşitli eğitimler alarak başarısını aldığı sertifikalarla belgeledi. Dublin Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine master yapan Çevik, mesleği ve ilgi alanları ile ilgili sürekli eğitimler alarak kendini geliştirdi. Çevik, “Uzun yıllar farklı eğitim kurumlarından eğitim, sertifika ve katılım belgeleri aldım. Aile danışmanı olmak insan psikolojisi bilmenizi gerektirir. Çiftlerin veya aile üyelerinin, anne, baba, kardeş gibi bireylerin zihinsel, duygusal sorunlarını aşmalarına yönelik danışmanlık hizmeti gerektirir. Aile danışmanlığı alanı çok geniş bir alanda danışmanlık hizmeti gerektirir. Bundan dolayı bir aile danışmanının genel aile sorunlarını bilip tek bir alanda hizmet vermesidir. Bana göre bu hizmetin kalitesini ve verimini arttırır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.