Dolar 32,4554
Euro 34,7460
Altın 2.423,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C

Taraf Olduğum Kişi Sadece Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır

Taraf Olduğum Kişi Sadece Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır
01/10/2023 20:04
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı kendi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yerel seçimlere yaklaştığımız bu günlerde teşkilat mensuplarının bir isim üzerinde taraflarını belirtmelerini siyasi hareketlerine nifak ve fitne sokmak olarak değerlendirdi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı kendi sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada; bu tür paylaşımların, siyasi hareketlerine nifak ve fitne sokmak olduğunu belirterek hiçbir teşkilat mensubunun tüm teşkilat mensuplarını zan altında bırakmaya hakkı yoktur”dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada”Son günlerde yerel seçimler arefesine girdiğimiz Belediye Başkan aday adaylarıyla ilgili olarak sosyal medya mecralarında üzülerek takip ettiğim ve benim teşkilatçılık anlayışımda doğru bir yere oturtamadığım , bazı teşkilat mensuplarımızca gerçekleştirilen bazı paylaşımların sorumluluk makamında olan kardeşlerimiz tarafından yapılıyor olması, bu hassas süreçte aday adayı olacak tüm kardeşlerimize bir haksızlıktır. Önümüzdeki süreçte aday adayı olacak yol arkadaşlarımıza yönelik bu haksız yaklaşıma hem bir milletvekili olarak hem de Genel Merkez Teşkilat koordinatörü olarak sessiz kalmam, görmezden gelmem mümkün değildir.Herbir teşkilat mensubumuzun elbetteki kendisine yakın hissettikleri şahıslar, adaylar olabilir, ancak bu yakınlık ayrı, teşkilatçılıkta teşkilat mensuplarından beklenen davranışlar farklıdır”dedi.

“Taraf Olduğum Kişi Sadece Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Milletvekili Açıkkapı açıklamasının devamında”20 yıldır içerisinde faal olarak görev aldığım, AK Parti siyasi hareketimiz içerisinde sorumluluk makamında olduğum İl Başkan Yardımcılığım, İl Başkanlığım, 26. Dönem ve 28.Dönem milletvekilliğimde seçim arefelerinde, aday adaylıkları sürecinde taraf olduğum ve taraf olduğumu sürekli haykırdığım kişi sadece ve sadece liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.Bu hassas süreçlerde duyguların değil, teşkilatçlığın hakim kılınması tüm teşkilat mensuplarımız için de esastır. Bu sorumluluk bir teşkilatçı olarak, bir milletvekili olarak sadece benim değil, sorumluluk üstlenen tüm teşkilat mensuplarımızın uyması gereken tek ve gerçek kuraldır. Hiçbir teşkilat mensubumuzun siyasi hareketimiz içerisine nifak ve fitne sokma hakkı olmadığı gibi, tüm teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakmaya da hakları yoktur. Her bir teşkilat mensubumuz, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı binamıza, yuvamıza gelerek aday adayı olacak tüm kardeşlerimize saygı göstererek, teşkilatçılığımız gereği eşit mesafe anlayışını ortaya koyması esastır. Aksi davranış doğru karşılanamaz, yanlışta ısrarda bu davranış mazur görülemez.Birkaç münferit paylaşım ile tüm teşkilatlarımızı, teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakacak paylaşımların doğru olmadığını ifade ediyor, hukukunu koruyacağımız, taraf olacağımız tek kişinin sadece liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Teşkilatlarımızdan beklenen adil davranış budur. Yetkili kurullarımız ve liderimiz tarafından belirlenecek adayımız kim olursa olsun, herbirimize düşen asli görev belirlenen adaydan daha fazla çalışmak, liderimize ve ak partimize yeni bir zaferi bir kez daha hediye etmektir“ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.