Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Şehitkamil’de parklara yaz bakımı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, YAPTIĞI YENİ PARKLARIN YANI SIRA MEVCUT PARKLARDA DA ONARIM ÇALIŞMALARIYLA DAHA YEŞİL VE DAHA DÜZENLİ PARKLARA SAHİP BİR ŞEHİTKAMİL İNŞA ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR. ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, SON OLARAK ZEYTİNLİ MAHALLESİ’NDE BULUNAN ŞEHİT FATİH YILDIZ PARKI’NDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

27/05/2022 13:30
A+
A-

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı yeni parkların yanı sıra mevcut parklarda da onarım çalışmalarıyla daha yeşil ve daha düzenli parklara sahip bir Şehitkamil inşa etmeyi sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Zeytinli Mahallesi’nde bulunan Şehit Fatih Yıldız Parkı’nda bakım ve onarım çalışması başlattı.

İlçe halkının yaşam kalitesini artıracak proje ve çalışmalarıyla takdir gören Şehitkamil Belediyesi, daha önceden tamamlayarak halkın hizmetine sunduğu parkların periyodik olarak bakım ve onarım çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor. Zeytinli Mahallesi’nde bulunan ve zamanla yıpranan Şehit Fatih Yıldız Parkı’nda bakım ve onarım çalışması başlatan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuklar için oyun grupları, oturma bankları, kilit taşı, çim yenileme ve çevre düzenlemesi çalışması yürütüyor. Parkta ayrıca fitness alanı ve yeşillendirme çalışmaları da yapılıyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen Şehit Fatih Yıldız Parkı, yeniden vatandaşların hizmetine sunulacak.

Çalışmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Zeytinli Mahallesi esnaflarından Caner Yaylacık, “İş yerimizin karşı tarafından bulunan parkımız, çok tahrip olmuştu. Oturma alanları, çocuk oyun alanları, fitness alanlarının bakıma ihtiyacı vardı. Sağ olsun bu konuda Şehitkamil Belediyemiz tarafından parkımızda detaylı bir revizyon çalışması başlatıldı. Şu an da ekipler, parkımızda hummalı bir çalışma yürütüyor. Oturma alanları yenileniyor, çocuk oyun alanları yenileniyor, fitness alanları yenileniyor. Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı parkımıza gönderebileceğiz. Bizler de sıcak havalarda temiz ve güzel bir ortamda dinlenme şansı bulacağız. Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve ekibine parkımızı yeniden revize ettiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.