Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Tahmazoğlu Şahinbey oto sanayi esnafını ziyaret etti

TAHMAZOĞLU ŞAHİNBEY OTO SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Tahmazoğlu Şahinbey oto sanayi esnafını ziyaret etti
31/01/2022 16:10
A+
A-

Kar yağışı nedeniyle yol açma ve kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ndeki Şahinbey Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent’te karla mücadele çalışmalarını sürdürürken Şahinbey Oto Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu ayrıca Gaziantep Oto ve Makine Sanatkârları Odası Başkanlığına seçilen Ramazan Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Esnafımız mutluysa bizde mutluyuz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnafın kazanmasıyla kendisinin de mutlu olduğunu belirterek, “Benim derdim alkış almak değil, esnafın iş yeri sahibi olmasıydı. Bin 100 tane esnafı, iş yeri sahibi yaptık. Bu iş yerlerinin hepsini de esnafımıza verdik. Hepsi de durumundan memnun. Esnafımız para kazanırsa çark döner. Kazanılan parayla evde, arabada alınır. Esnafımız kazanıp mutlu oldukça ben daha çok mutlu oluyorum” dedi.

“Esnaf hem işyeri hem de ev sahibi oldu”

Gaziantep Oto ve Makine Sanatkârları Odası Başkanı Ramazan Balcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun esnafa önemli desteklerinin olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun vermiş olduğu iş yerlerinden büyük iş yeri alan esnafımız bu iş yerlerini satarak daha küçük iş yeri alıp kalan parasıyla da ev sahibi oldular” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.