Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Tahmazoğlu çiftçinin hasat sevincine ortak oldu

TAHMAZOĞLU ÇİFTÇİ’NİN HASAT SEVİNCİNE ORTAK OLDU

08/06/2022 16:35
A+
A-

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’ne bağlı Bostancık Köyü’nü ziyaret ederek çiftçinin hasat mutluluğuna ortak oldu.

Üretimin artması ve ülke ekonomisinin gelişmesi anlamında çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine dev destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtımını yaptığı tohumların hasadında da çiftçilerle bir araya gelerek, birlikte hasat yaptı. Bostancık Köyü’nü ziyaret eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu biçerdövere binerek çiftçilerin hasat sevincini birlikte yaşadı.

“Desteklerimiz sürüyor”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tarımda verimin artması için desteklerin devam edeceğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak çiftçilerimize desteklerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Özellikle ekili alanları arttırmak adına çiftçimize arpa, buğday, mercimek, nohut ve gübre desteğinde bulunduk. Ayrıca çiftçilerimizin arazi yollarını yaptık. Hayvan yetiştiricilerimize yem, arılı kovan, tavuk, canlı hayvan desteğinde bulunduk. Daha önce yaptığımız arpa desteğinin şimdide hasat zamanı geldi ve çiftçimizin tarlasında hasadına birlikte iştirak ediyoruz. Allah bereketli eylesin. Bu yıl yağışların biraz az olmasıyla nedeniyle verimde düşüş var. Ancak Fırat’ın suyunu Şahinbey’e getirirsek çiftçilerimizin kuraklık riskini de tamamen ortadan kaldırmış olacağız. Çiftçilerimize bir kez daha hayırlı bereketli bir hasat yılı diliyorum” şeklinde konuştu.

“Verilen desteklerden memnunuz”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte tarlasında hasat yapan çiftçi Veli Doğan, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizlere gübre ve tohum desteğinde bulundu. Verilen tohumların hepsi çok kaliteli ve verimli. Bu yıl Nisan yağışlarının az olması nedeni verimde düşüklük oldu. Ancak dağıtılan ürünlerin kalitesinden çok memnunuz. Başkanımızın verdiği destekler olmasaydı maliyetler bizim için çok daha fazla olacaktı. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bir kez daha çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.