Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

’Solistler Geçidi’ kulakların pasını sildi

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN, 17 SANATÇININ YER ALDIĞI VE FARKLI TARZDA ŞARKILARIN SESLENDİRDİĞİ “SOLİSTLER GEÇİDİ” KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

16/02/2022 14:45
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 sanatçının yer aldığı ve farklı tarzda şarkıların seslendirdiği “Solistler Geçidi” konseri yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Diyarbakırlı sanatçılar ve müzikseverleri “Solistler Geçidi” konserinde buluşturdu.

17 sanatçının her tarzdan şarkılar seslendirdiği konserde salonu dolduran dinleyiciler, şarkılara eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.

Konseri dinlemeye gelen Sinem Eşsiz, Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerini sürekli takip ettiğini söyledi. Eşsiz, “Günlük iş yoğunluğunu, stresini atmak için vatandaşların ücretsiz bir şekilde bu tür etkinliklerle buluşturulmasını çok anlamlı buluyorum. Bu tarz etkinliklerin devam etmesini istiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisi Gülay Gülbal, müzik alanında kendini geliştirmek için çabaladığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği etkinliklere katılarak yeni şeyler öğrenmeye çalıştığını ifade etti.

Müzik Bölümü öğrencisi Rojin Arslan ise, konseri çok beğendiğini, kendi alanındaki etkinliklere ücretsiz katılmaktan mutlu olduğunu aktardı.

Konserde sahne alan sanatçı Ayşenur Gül, Büyükşehir Belediyesi’nin son dönemlerdeki kültür sanat etkinliklerinin çok dikkat çektiğini belirterek, “Solistler Geçidi gibi etkinliklerin sürekli yapılması gerekir. Hem Diyarbakır’ın hem biz sanatçıların birlikte aynı atmosferi solumak, birlikte şarkılar söylemeye çok ihtiyacı var” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.