Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

Şahinbey’in dev projesi adım adım yükseliyor

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU, ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK OLAN ÜÇ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİNİN İNŞAAT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ.

21/07/2022 16:00
A+
A-

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir trafiğine nefes aldıracak olan üç katlı köprülü kavşak projesinin inşaat çalışmasını inceledi.

Şehir trafiğini rahatlatmak ve trafik sorununu ortadan kaldırmak için Özdemirbey 1-2. etap, 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı ve Boğaziçi 1-2. etap yol çalışmalarını tamamlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden üç katlı köprülü kavşak çalışmasını da yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İşçiler ile bir araya geldi

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, üç katlı köprülü kavşak çalışmasında 24 saat vardiyalı olarak çalışan işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelerek birlikte yemek yedikten sonra işçilerle sohbet etti. Yapılan devasa projede 3 vardiya halinde 230 kişi ve 95 de iş makinesi çalışıyor

“Muhteşem bir eser olacak”

İşçilerin gece gündüz demeden projenin tamamlanması için çalıştığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Üç katlı köprülü kavşak çalışmasında görev alan işçilerimizle bir araya geldik. Projemizin tamamlanması için gece gündüz demeden büyük bir çalışma ve gayret gösteriyorlar. İşçilerimiz büyük bir fedakârlıkla çalışıp burada yatıp kalkıyor. Burada büyük bir çalışma var. Üç katlı köprülü kavşak 900 metre battı çıktı, 162 metre viyadük ve 6 km bağlantı yoluyla muhteşem bir kavşak ve yol çalışması olacak. İnşallah bu çalışmayı en kısa sürede tamamlayıp, yolumuzu Gaziantep’imizin ve Şahinbey’imizin hizmetine sunacağız. Şehrim adına emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.