Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
23°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C

Şahinbey Belediyesi vatandaşların yardımına koştu

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, KENTTE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİ İLE YARDIMA İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI.

27/01/2022 17:30
A+
A-

Şahinbey Belediyesi, kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeni ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşları yalnız bırakmadı.

Soğuk havalarda vatandaşların mağdur olmaması için Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, 24 saat boyunca parklarda, banklarda, duraklarda, sokaklarda, caddelerde ve otogarda devriye attı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Şahinbey Belediyesi, soğuk hava koşulları nedeni ile ulaşım sorunu yaşayan vatandaşların yardımına koştu.

Devlet hastanesinden çıkıp evine gitmek için araç bulamayan vatandaş, otogarda araç bulamayan üniversite öğrencisi, zabıta ekiplerince evine bırakıldı. Hastaneye gitmeye çalışan ve araç bulamayan vatandaş hastaneye ulaştırıldı. Caddelerde ise ilerleyemeyip, trafiği tıkayan araca yardımcı olunarak yol yeniden trafiğe açıldı.

“Vatandaşımız için çalışmalarımız sürüyor”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ekiplerin yaşamı normale çevirmek için çalıştığını belirterek, “Bu yıl ilçemizde kış mevsimi yoğun yağış altında geçmektedir. Yolların kapanmaması, ulaşımın aksamaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Buzlanma riskine karşı da tuzlama aracımız ve ilgili personellerimiz ile çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca sorun yaşayan vatandaşlarımız 24 saat görev başında olan zabıta ekiplerimiz, anında yetişerek vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyorlar. Ekiplerimiz vatandaşlarımız için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.