Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Şahinbey Belediyesi karla mücadelesini sürdürüyor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ KARLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Şahinbey Belediyesi karla mücadelesini sürdürüyor
23/01/2022 16:40
A+
A-

Şahinbey Belediyesi, etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması ve yolda kalan vatandaşlar için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Başkan Mehmet Tahmazoğlu çalışmaları yerinde inceledi.

Şehri etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Şahinbey Belediyesi ekipleri tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları ile durum değerlendirmesi yaparak sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalarımız sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ekiplerin aralıksız bir şekilde çalıştığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmak için çalışmalarımızı gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Araçlarımız yolları açmak için küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekiplerimiz hastaların ve yaşlıların çağrılarına anında yetişerek hastaları hastaneye götürürken, yaşlılar için alışveriş yaparak evlerine bırakılıyor. Ekiplerimiz gece gündüz demeden vatandaşlarımızın zor durumda kalmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımız mecbur olmadıkları sürece kendi araçlarını kullanmasınlar. Özel araçlara kar lastiği veya zincir mutlaka takılmalı. Yapacağımız çalışmalarla bu süreci hızlı bir şekilde atlatacağız” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.