Dolar 32,3609
Euro 34,7714
Altın 2.396,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Ramazan etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

29/04/2022 12:30
A+
A-

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçerken, özellikle çocuklar çeşitli gösteriler ve oyunlarla doyasıya eğleniyor

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için hazırladığı etkinliklerin sonuncusunu gerçekleştirdi. Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından iftardan sonra Yaşam Sokağında gerçekleştirilen etkinlikte özellikle çocuklar için çeşitli oyunlar, gösteriler ve mini konser yapılırken, etkinliğe katılan çocuklara ve ailelere sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Etkinlikte şarkılar, oyunlar ve gösterilerle çocuklar çok eğlenirken, aileleri de eğlenceye ortak oldu. Karaköprü Belediyesinin Ramazan etkinlikleri bu programla sonlanırken, bayramdan sonra da çocuklar için sürpriz etkinlikler yapılacağı öğrenildi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar kendilerinin ve çocuklarının çok eğlendiğini belirterek etkinlikler için Karaköprü Belediyesine teşekkür ettiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.