Dolar 32,3860
Euro 34,6043
Altın 2.385,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Türk Yıldızlarından Tunceli’de nefes kesen görüntüler

TERÖRDEN ARINAN VE HUZUR KENTİ HALİNE DÖNÜŞEN TUNCELİ’DE TÜRK YILDIZLARININ GÖSTERİSİ RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU. GÖSTERİYİ İZLEMEK İSTEYEN YÜZLERCE VATANDAŞ ALANA AKIN ETTİ.

11/04/2022 15:30
A+
A-

Terörden arınan ve huzur kenti haline dönüşen Tunceli’de Türk Yıldızlarının gösterisi renkli anlara sahne oldu. Gösteriyi izlemek isteyen yüzlerce vatandaş alana akın etti.

Terörden arınan ve huzur kenti olarak bilinen Tunceli’de Türk Yıldızları gösterisi gerçekleştirildi. Munzur Üniversitesinde düzenlenen etkinlikte Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları ekipleri nefes kesen bir gösteri sergiledi. Alanda toplanan Tuncelili vatandaşlar ve üniversite öğrencileri, gösteriyi büyük bir coşku ile izledi. Birbirinden güzel akrobasi hareketleri sergileyen Türk Yıldızları izleyenlerin nefesini kesti.

Türk Hava Kuvvetlerine ait gösteri ekibi ’Türk Yıldızlarının’ Tunceli’de olduğunu belirten Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, “Bizler de halkımızla birlikte üniversitemizde bu gösteriyi ve güzelliği izlemek üzere buraya geldik. Geçmişten bu tarafa maalesef hep acı ve kötü olaylarla anılan ilimiz artık güzelliklerle, farklılıklarla ve ayrıcalıklarla anılmaya başlandı. İnşallah gelecek günler Tunceli’miz için daha güzel daha güzelliklere ulaşan günler olacaktır. Kısa süreli de olsa 20-25 dakikalık bir gösteri için buraya gelerek coşku oluşturan hemşerilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.