Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C

Öldürülen Feray Şahin ölümünün 5. yıl dönümünde mezarı başında anıldı

ÖLDÜRÜLEN FERAY ŞAHİN ÖLÜMÜNÜN 5. YIL DÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

18/09/2022 23:45
A+
A-

Mersin’de 19 Eylül 2017 tarihinde öldürülen üniversite son sınıf öğrencisi Feray Şahin (23), ölümünün 5. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

5 yıldır kızlarının mezarına gelerek gözyaşı döken aile, bu yıl da kızlarını mezarı başında andı. Açıklamalarda bulunan Aysel Şahin, “Feray benim sırdaşımdı, evimin gülü, çiçeğiydi. Her şeyini benimle paylaşır, insanları seven cıvıl cıvıl bir kızdı. Onun ölümü bizim hayatımızı alt üst etti. Sağlığımız bozuldu, huzurumuz kaçtı. İlaçlarla ayakta durabiliyoruz” dedi.

” Feray evimizin tek kızıydı, üniversite son sınıfta okuyordu”

Acılarını bir kenara bırakarak adalet peşinde koştuklarını ifade eden baba Gazeteci Bekir Şahin ise, “Kızımız 19 Eylül 2017 tarihinde Mersin’de o sırada polis olan Fatih Burak Aykul tarafından katledildi. Feray evimizin tek kızıydı, üniversite son sınıfta okuyordu. Suçsuz, savunmasız, insanları, hayatı, doğayı, çocukları seven, yardımsever, iyilik meleği, hayat dolu bir kızdı. Ama böyle güzel bir insanı hayatımızda hiç görmediğimiz, tanımadığımız, bizim ve kızımızın çevresinde hiç kimsenin tanımadığı katil bilerek katletti. Delillerin birçoğunu yok etti, cinayetten sonra ellerini yıkayarak iz kaybettirdi, deliller eksik toplandı. Bunların hiçbiri sorgulanmadı, soruşturulmadı. Adli tıp raporu dikkate alınmadı. Hakkında müebbet hapis cezasıyla dava açılan katil, 5 yıl 3 ay gibi komik bir cezayla salıverildi. Gencecik kızın katili sokakta geziyor. Dosyamız 2019’un mart ayından bu yana Yargıtay’da bekliyor. Biz acımızı bir kenara bıraktık, adalet peşinde koşuyoruz. Yani suçsuz savunmasız gencecik bir kızı öldürmenin cezası 5 yıl 3 ay gibi bir ceza olamaz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.