Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Okan Buruk: Galatasaray Çok Başarılı Olacak

Okan Buruk: Galatasaray Çok Başarılı Olacak
14/09/2023 12:08
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

featured

Okan Buruk: Galatasaray Çok Başarılı Olacak

BHA SPOR SERVİSİ

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Rams Park’da Samsunspor‘u konuk edecek Galatasaray‘da hazırlıklar devam ediyor. Antrenman öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“7 Maçlık Periyot Bu Hafta Başlıyor”

Eksiksiz bir şekilde tüm oyuncular ile antrenman yaptıkları için mutlu olduğunu ifade eden Okan Buruk, “Teknik adam olarak yüzüm gülüyor. Bütün oyuncularım bugün antrenmana çıkıyor. Bütün oyuncularımızı en hazır halde kullanacağımız vakte doğru ilerliyoruz. 7 maçlık periyot bu hafta başlıyor. Ndombele, geçen hafta geldi. 1-2 hafta içinde en yüksek performansına ulaşacaktır diye düşünüyorum” dedi.

“Bizim İçin Maddiyat Her Zaman İkinci Planda Gelir”

Buruk, en büyük hayalinin Galatasaray Teknik Direktörü olmak olduğunu belirterek, “Benim en büyük hayalim Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktı, bunu da devam ettirmek istiyorum. Bizim için maddiyat her zaman ikinci planda gelir, Galatasaray’ın başarısı birinci planda” diye konuştu.

“Birçok Şeyi Deniyoruz, Deneyeceğiz”

Ziyech ve Zaha’dan yakın zamanda yaralanacaklarını ve Ndombele’yi hazırlayacaklarını söyleyen Buruk, “Transfer konusunda geçen seneyle bu seneye baktığımızda arada yaklaşık 5-6 hafta fark var, süreç daha erken ilerledi. Ziyech ve Zaha gibi iki oyuncudan yeni yeni yararlanacağız. Ndombele’yi hazırlayacağız. Birçok şeyi deniyoruz, deneyeceğiz. Şu anda mevcut oyunculardan birçoğunu farklı yerlerde kullanabiliriz” ifadelerini kullandı.

“Daha Güçlü Olacağız, Oyun Olarak da Güçleniyoruz”

Hedeflerinin şampiyonluk ve devler ligi gruplarından çıkmak olduğu şeklinde konuşan deneyimli teknik adam, “Hedef, 24. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarak Galatasaray’ın genlerinde olan Avrupa başarısını ortaya çıkartmak. Galatasaray çok başarılı olacak. Kimseye Galatasaray’a saldıracak gücü vermememiz gerekiyor. İçeriden ve dışarıdan Galatasaray’ı karıştırmaya çalışanlar var. Daha güçlü olacağız, oyun olarak da güçleniyoruz” dedi.

“Hangi Maç Olursa Olsun Kazanmak İçin Çıkacağız”

Şampiyonlar Ligi’nde hedefleri olmadığını ifade eden Buruk, kazanarak başlamaları gerektiğini vurgulayarak, “Şampiyonlar Ligi için her çekeceğimiz kura zorlu. Kimin geleceğinden çok, biz ne yaparız? Sorusu önemli. Kendimize güvenerek bir giriş yapacağız. Hangi maç olursa olsun kazanmak için çıkacağız. Galatasaray, bulunduğu arenada en iyisi olmaya çalışacak. Şu an puan hedefim yok, kazanarak başlamamız önemli” açıklamasında bulundu.

Okan Buruk: Galatasaray Çok Başarılı Olacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.