Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

“Kısa zamanda uzun bir yol kat ettik”

DİYARBAKIR TİCARET VE SANAYİ ODASI (DTSO) SEÇİMLERİNDE ‘MAVİ’ LİSTE ADAYI OLARAK YARIŞAN İŞ ADAMI MUSA KARAGÖZ, KISA ZAMANDA UZUN BİR YOL KAT ETTİKLERİNİ VE BU SÜREÇTE KENDİLERİNİ DESTEKLEYEN TÜM SEÇMENLERE TEŞEKKÜR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

“Kısa zamanda uzun bir yol kat ettik”
05/10/2022 12:00
A+
A-

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerinde ‘Mavi’ liste adayı olarak yarışan iş adamı Musa Karagöz, kısa zamanda uzun bir yol kat ettiklerini ve bu süreçte kendilerini destekleyen tüm seçmenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Seçimi kaybetmediklerini aksine çok güzel işler başardıklarını dile getiren Musa Karagöz, seçim süreci boyunca destek verenlere teşekkür etti. Karagöz, “Kentimize olan sevdamızın bir gereği olarak birlikte önemli bir yola çıktık. Her birimiz canla başla mücadele ettik. Kentimizde yeni bir umudu yeşerttik. Kısa zamanda uzun bir yol kat ettik. Birlikte güç olduk, tek vücut olduk, fikir arkadaşı olduk, canla başla emek verdik, bakış açılarımızı birleştirip, görüş yelpazemizi genişlettik. Her türlü ayak oyunlarına rağmen birçok kesimin cesaret edemediği bir yola çıktık, birlikte direndik. Bundan sonraki süreçte de dostluğumuzun, muhabbetimizin ve dayanışmamızın süreceğini umut ediyoruz. Her son aslında yeni bir başlangıçtır. Bizler mavi liste olarak bundan sonraki süreçte de dayanışmamızı sürdürecek ve bir kartopu gibi büyüyeceğiz. Bir çığ olacağız günün birinde ve mutlaka bu bozgun düzene bir dur diyeceğiz. Bu anlamda emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER: , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.