Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

İlkokul öğrencilerine trafik eğitimi

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE MOBİL TRAFİK EĞİTİM TIRI TRAFİK EĞİTİMİ

27/11/2021 11:05
A+
A-

Malatya’da iki günde iki okulda toplam bin 171 öğrenciye uygulamalı ve teorik olarak trafik kuralları eğitimi verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığına ait Mobil Trafik Eğitim Tırı ile Özalper İlkokulu ve Bostanbaşı İlkokulunda öğrencilere uygulamalı ve teorik olarak eğitim gerçekleştirildi.

Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı İlkokulu öğrencilerinin eğitildiği programda, Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Deniz ve Trafik Denetleme Şube Müdürü Turgay Kovancı öğrencilerle bir araya geldi.

Bostanbaşı İlkokulu Müdürü Mehmet Yasin Demirel, öğrencilere trafik eğitimi verilmesiyle ilgili “Mobil Trafik Eğitim Tırı’nın okulumuza gelmesi öğrencilerimizden heyecan oluşturdu. Trafikteki temel kuralları trafik polisi abilerinden uygulamalı olarak öğrendikleri güzel bir etkinlik oldu” şeklinde konuştu.

Malatya’da iki günde iki okulda Mobil Trafik Eğitim Tırı aracılığıyla toplam bin 171 öğrenciye uygulamalı ve teorik olarak trafik kuralları eğitimi verildiği kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.