Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

İhtiyaç sahibi bin 100 aileye et, patates ve gıda malzemesi dağıtıldı

GAZİANTEP VE SURİYE’DE BULUNAN TOPLAM BİN 100 AİLEYE ET, PATATES VE GIDA MALZEMELERİ DAĞITILDI.

25/04/2022 11:35
A+
A-

Gaziantep ve Suriye’de bulunan toplam bin 100 aileye et, patates ve gıda malzemeleri dağıtıldı.

İmkander organizasyonunda hayırseverlerin de desteği ile temin edilen 25 ton patates, 20 adak kurban hayvanın eti ve toplanan gıda paketlerinden oluşan yardımlar Gaziantep ve Suriye’de bulunan toplam bin 100 ihtiyaç sahibi aileye dağıtıldı. Ramazan ayında verilen fitre ve zekatları da yetimler ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıran dernek yöneticileri ile gönüllüler, Suriye’de kamplarda yaşayan 800 aile iftar yemeği desteğinde bulundu.

Ayrıca 450 aileye gıda desteğinde bulunulduğunu belirten İmkander Gaziantep Şubesi Başkanı Sait Gökdere, ’’Bu yılki Ramazan ayında hem Gaziantep’te hem de Suriye’de bulunan toplam bin 100 aileye gıda yardımında bulunduk. Yaklaşık olarak 25 ton patates dağıtımında bulunduk Kesmiş olduğumuz 20 adet Adak kurbanlarıyla onlarca kampta kalan Suriyeli kardeşlerimize et dağıtımında bulunduk. Yine bağışçılarımızın verdiği fitre ve zekatları da yetim ve fakir ailelere ulaştırdık .Yine kamplarda kalan 800 aileye iftar yemeği yardımlarında bulunduk. Peygamber Efendimizin hadisleri şeriflerine istinaden biz Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca 450 Suriyeli aileye gıda yardımında bulunan Halit Aksoy ve Hacı Abdi Çalar beye katkıları ve destekleri için teşekkür ediyor, Allah-u Teala hayırlarını kabul etsin. Ramazan ayı, ibadet, paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu unutmayalım’’ diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.