Dolar 32,2228
Euro 35,0706
Altın 2.526,26
BİST 10.741,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 25°C
Per 17°C
Cum 18°C

İHA’ya iki ödül

DİYARBAKIR İŞ İNSANLARI ZİRVESİ 2022 ÖDÜLLERİ’, TÖRENİNDE İHLAS HABER AJANSI (İHA) YILIN EN BAŞARILI HABER AJANSI ÖDÜLÜNE, İHA DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRÜ ABDULKERİM KANTARCIOĞLU İSE EN BAŞARILI BÖLGE MÜDÜRÜ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

22/05/2022 12:55
A+
A-

‘Diyarbakır İş İnsanları Zirvesi 2022 Ödülleri’, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Törende İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en başarılı haber ajansı ödülüne, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ise en başarılı bölge müdürü ödülüne layık görüldü.

‘Diyarbakır İş İnsanları Zirvesi 2022 Ödülleri’ töreni, Diyarlife’nın organizesinde Çilem Tunç ve Recep Demiray sorumluluğunda bir otelde gerçekleşti. Esra Balamir ve Mert Palavaraoğlu’nun sunduğu törende başarılı iş insanları, medya, sanatçı, kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ödüllerini aldı. Gecenin enlerinde ise farklı meslek gruplarında ödüller sahiplerini buldu. İhlas Haber Ajansı (İHA) yılın en başarılı haber ajansı ödülüne layık görüldü. İHA adına ödülü muhabirler Rıdvan Kılıç ve Murat Başal aldı. İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ise, en başarılı bölge müdürü ödülüne layık görüldü. En başarılı, dikkat çeken kadın muhabir ödülüne TV 100 Diyarbakır muhabiri Canan Altıntaş, başarılı kadın haber spikeri ödülüne Kanal 7’den Hülya Seloni layık görüldü.

İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek, ödülü İhlas Haber Ajansı çalışanları adına aldığını söyledi.

Organizasyonun sorumlularından Recep Demiray, Diyarbakır için harika bir proje olduğunu düşündüğünü kaydetti. Organizasyon sorumlularından Çilem Tunç ise, güzel bir gece olduğunu ifade ederek, “Basın, iş dünyası, magazin, herkes buradaydı. Güzel bir gece geçirdik. Diyarbakır’ın sadece siyasi yönüyle değil, bu tarz aktivitelerde de ön plana çıkması bizleri sevindirdi. Biz de çok mutluyuz. İyi ki geldiniz, hoş geldiniz. Ocak ayında daha büyük bir projemiz var” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.