Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Hububat İhracatçıları Fransa’ya çıkarma yapacak

GÜNEYDOĞULU HUBUBAT İHRACATÇILARI FRANSA’YA ÇIKARMA YAPACAK

14/10/2022 09:25
A+
A-

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Avrupa ve Amerika pazarlarında daha etkin rol almak için Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilecek olan SIAL Paris 2022 Uluslararası Gıda Fuarına Celal Kadooğlu başkanlığında bir heyetle katılıyor.

15-19 Ekim 2022 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilecek olan SIAL Paris 2022 Uluslararası Gıda Fuarına Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden birçok üretici firma katılırken fuara Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Celal Kadooğlu Başkanlığında bir heyetle katılıyor. Gıda fuarlarının kendi sektörleri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Kadooğlu yaptığı değerlendirmede “SIAL Paris 2022 sektörümüz için büyük önem taşıyor. Bu fuar Avrupa’nın yanı sıra Amerika ve Afrika pazarları içinde hayati öneme sahip. Binlerce katılımcı firmayı yakından görme, yeniliklerini ve sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip etme, yenilikçi ürünlerimizi dünya pazarlarına sunmamız açısından önemli. Fuar süresince GAİB Hububat adına bir stant açarak bir yandan ihraç ettiğimiz ürünlerin tanıtımını yaparken diğer yandan da fuara katılan, stant açan veya ziyarete gelen ihracatçılarımıza info hizmeti vereceğiz. Pandemi nedeniyle ertelenen ve o dönemde yapılan ancak ilgi görmeyen fuara bu yıl ziyaretçi akını olacağını umuyoruz. Fuarın şimdiden katılımcılara hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. GAİB Hububat adına 15-19 Ekim tarihleri arasında fuarda bir stant açılacağı ve stantta görevlendirilecek uzmanların katılımcılara info hizmeti vereceği de ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.