Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 23°C

Hilvan’da selin yaraları sarılıyor

HİLVAN’DA YOĞUN DOLU VE YAĞMUR SONRASI SEL

30/04/2022 00:50
A+
A-

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde akşama doğru etkisini gösteren yoğun dolu ve yağmur sonrası bir çok evi su bastı. Şanlıurfa ile birlikte Diyarbakır’dan da bölgeye gönderilen AFAD ekipleri, evlerde su tahliye çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde akşama doğru etkisini gösteren yoğun dolu ve yağmur beraberinde sel getirdi. Şehir merkezi ve kırsalda yaşanan sel olaylarında bir çok evi su basarken bazı araçlar suya gömüldü. Sokakların çamur deryasına döndüğü ilçede bazı evlerin duvarları da yıkıldı. Sel nedeniyle Şanlıurfa ve Diyarbakır’dan bölgeye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri sevk edildi. AFAD Diyarbakır İl Müdürlüğünden bölgeye giden 15 kişilik ekip, Birlik Müdürü Mehmet Karaaslan eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan şu anda herhangi bir can kaybının yaşanmadığı bölgeye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve valilik de ekip sevk etti.

Ekiplerin bölgedeki çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.