Dolar 32,5036
Euro 34,8690
Altın 2.438,91
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C

Hiç Tereddüt Etmedim Bu Görevi Kabul Ederken

Hiç Tereddüt Etmedim Bu Görevi Kabul Ederken
27/09/2023 16:58
A+
A-

Montella: Hiç Tereddüt Etmedim Bu Görevi Kabul Ederken

BHA SPOR SERVİSİ

A Milli Takım’ın yeni Teknik Direktörü Vincenzo Montella için imza töreni düzenlendi. İtalyan Teknik Adam kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninin ardından ilk olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, şunları söyledi:

“Montella, hem teknik adamlık başarısıyla hem de saha dışındaki tutumuyla kendisine sevgi, saygı duyulmasını sağladı. Buradan gittikten sonra da burayla alakalı övgü dolu açıklamalar yaptı. Şimdi de aynı istikrarı milli takım için göstermesini bekliyoruz. Bu görev, son derece saygın ve anlamlı bir görev.”

Türkiye’de çalıştığı için mutlu olduğunu dile getiren Montella, “Bu ülkede çalıştığım için çok mutluyum. Futbolda bütün taraftarlara neşe getirmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası’na giderek oradaki vatandaşlarımıza mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi.

“Milli Duyguları Biz de Sahada Herkese Geçirmek ve Mutluluklar Yaşatmak İstiyoruz”

Kaliteli bir takıma sahip olduklarını söyleyen İtalyan çalıştırıcı, “Hiç tereddüt etmedim bu görevi kabul ederken. Genç ve kaliteli bir takıma sahibiz. Bu gururlu duyguları, milli duyguları biz de sahada herkese geçirmek ve mutluluklar yaşatmak istiyoruz. Önemli bir sorumluluk ama bunu gerçekleştirmek için buradayız” diye konuştu.

“Bu Duygular İtalya’dakiyle Benzer, Bana Çocukluğumu Hatırlatıyor”

Montella, eleştirilerin olacağını fakat her zaman en iyisini yapmak için çalışacağını belirterek, “2 yıldır Türkiye’deyim. Duyguları, kültürü daha iyi anlıyorum. Bu duygular İtalya’dakiyle benzer, bana çocukluğumu hatırlatıyor. Beni eleştirenler de olacaktır elbet ama ben her zaman en iyisini yapmaya çalışacağım. Bir kulübü temsil etmiyorum. Her maçı izleyerek, analiz ederek en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Takım ruhunun altını Montella şunları söyledi:

“Takım ruhu bizim için çok önemli, bunu sahaya yansıtmalıyız. Futbolcular takımlarındaki ruhu, milli takıma da geldiğinde yansıtması lazım. Biz de bunu sağlamak için burada olacağız. Bu formayı giymek bir hediye değil, bir prestijdir. Çok önemli bir ulusu temsil ediyoruz. En iyisini yapmaya çalışacağız.”

“2 Yıldır Burada Olduğum İçin Çoğu Oyuncuyu Tanıyorum”

“Sistem için bir düşünceye sahibim ama bunları geliştiriyoruz. Sadece bir sistem olarak değil bir oyun metodu üstüne çalışacağız. Zaten 2 yıldır burada olduğum için çoğu oyuncuyu tanıyorum. Üstüne kendi fikirlerimi koyarak geliştirmeye çalışacağım.”

“Kuntz için Saygıdan Dolayı Şunu Beğenmedim Diyemem”

Milli takım için yeni bir oyun sistemi belirlediklerini söyleyen Montella, “Maçları izledik. Bizim de gördüğümüz şeyler var. Her antrenör daha iyisini yapmak ister. Kuntz için saygıdan dolayı şunu beğenmedim diyemem ama oyun kurulumu ve pozisyon dağılımıyla ilgili birkaç şey belirledik kafamızda. Bu bağlamda yeni bir sistem planlıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.