Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”
13/09/2023 09:43
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı, Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümünü anmak için bir açıklama yayınladı.

featured

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”

Bakanlık, bu önemli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını, şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve saygıyla anarak kutladı. Açıklamada, Türkiye’nin bağımsızlığı ve vatan topraklarının korunması uğruna verilen mücadeleye ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez.” sözlerine vurgu yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı açıklamada “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilemez.” -Gazi Mustafa Kemal Atatürk- Şanlı tarihimizin unutulmaz zaferlerinden biri olan Sakarya Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü kutluyor; Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“Hattı Müdafaa Yoktur, Sathı Müdafaa Vardır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.