Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Genel Müdür ALODALI ve Başkan TÜTEN’den İSG Alanında İş Birliği Mesajı

Genel Müdür ALODALI ve Başkan TÜTEN’den İSG Alanında İş Birliği Mesajı
01/09/2023 18:09
A+
A-

TİGEP Derneği Kurucu Genel Başkanı, Kariyer Enstitüsü kurucu ortağı ve İSG Haber imtiyaz sahibi Sayın Muhammed Fatih TÜTENÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’ne bir ziyarette bulundu. Başkan TÜTEN’in hayırlı olsun dileklerini ilettiği yeni göreve gelen İSG Genel Müdürü Prof. Dr. Muhammet Fatih Bilal ALODALI ile sektördeki sorunlar ve iş birliği olanakları üzerine derinlemesine görüşmeler gerçekleştirildi.

Genel Müdür ALODALI ve Başkan TÜTEN’den İSG Alanında İş Birliği Mesajı

Başkan TÜTEN, ziyaretin amacının, sektörün karşılaştığı zorlukları doğrudan ilgili mercilere aktarmak ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapmak olduğunu ifade etti. TİGEP Derneği ve İSG Haber’in son dört yıldır, İSG kültürünün toplumda yaygınlaştırılması noktasında sürdürdükleri faaliyetlerinden bahseden Başkan TÜTENiş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığın artırılması adına yürütülen çalışmaların önemine değindi.

Genel Müdür ALODALI ve Başkan TÜTEN’den İSG Alanında İş Birliği Mesajı

Genel Müdür ALODALI, sektördeki sorunlara dair farkındalıklarının tam olduğunu belirterek, çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti. Özellikle iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin kalitesini artırmak adına eğitim kurumlarıyla yapılacak iş birliğinin kritik bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

TÜTEN’in ziyareti sırasında, TİGEP Derneği ile İSG Genel Müdürlüğü arasında bir iş birliği protokolünün planlandığı da gündeme geldi. Bu iş birliğinin, sektörün geleceği ve gelişimi için atılacak adımların belirlenmesinde kritik bir role sahip olacağı belirtildi.

Ayrıca, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 07 Mart 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) danışma ve etik kurulu üyesi olan Muhammed Fatih TÜTEN, İSG kültürünün gelişmesi için medyanın önemini de dile getirdi.

Genel Müdür ALODALIsektör temsilcileriyle gerçekleştirdikleri bu tür görüşmelerin, iş sağlığı ve güvenliği alanındaki standartların yükseltilmesi ve İSG kültürünün yaygınlaşması noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Sonuç olarak, bu ziyaret, iş sağlığı ve güvenliği sektörünün sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşımın benimsendiğini ve sektör temsilcileri ile resmi makamlar arasındaki iş birliğinin güçlenmesine yönelik önemli bir adımın atıldığını gösteriyor.

Bizler de İSG Haber ailesi olarak, imtiyaz sahibimiz Sayın Muhammed Fatih TÜTEN ve İSG Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Muhammet Fatih Bilal ALODALI arasında gerçekleşen bu görüşmeden duyduğumuz memnuniyeti dile getiriyor ve taraflara sektörümüz adına teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.