Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Geçici Değil, Kalıcı Çözüm Gerekli…

Geçici Değil, Kalıcı Çözüm Gerekli…
05/05/2022 22:08
A+
A-

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu; “Şehrimiz kurulduğu alan ve kadim kültürüyle ülkede bilinirliği yüksek sempatik bir hüviyete sahiptir.

Elazığ STK platformu 2022 Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Geçmiş dönemlerde yaşanan ölümlü birkaç felaket ve son iki gündür yağan yağmurda yolların göle dönmesi, köprülü geçiş güzergahların suyla dolması ve araçların suda kaybolması,  birçok evin su baskınına uğraması büyük altyapı sorunu olduğunu tekrar gün yüzüne çıkarmıştır. İlimizin her daim çöken ve ihtiyaçlara cevap veremeyen alt yapısının kentin gelecekteki ihtiyaçlarına da cevap verecek şekilde yapılması zorunlu hale gelmiştir.

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak yaşanan bu vahim süreçte zarar gören vatandaşlara kamunun acil desteğini talep ediyoruz. Ayrıca gelecekte çok daha büyük felaketlere yol açmadan kentin bütününü kapsayacak şekilde şehir alt yapı ihalesinin ivedi yapılarak sorunların kalıcı olarak çözüm bulunmasını talep ediyoruz. Kadim şehrimizde daha büyük acılar yaşanmamasını yüce yaradandan niyaz ediyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.