Dolar 32,3608
Euro 34,6619
Altın 2.395,18
BİST 10.190,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Topladıkları dilekçeleri TBMM’ne verdiler

Topladıkları dilekçeleri TBMM’ne verdiler
04/10/2023 06:08
A+
A-

Gebze’de topladıkları on binlerce imzalı dilekçelerini ve hazırladıkları taleplerini yazan dosyalarını iletmek için Gebze EYT ve Emekliler Derneği üyeleri TBMM’ne gitti.

Şevket Gölük – BHA Ankara

Çalışma hayatı ve emeklilik hayatlarında karşılaştıkları hak ihlalleri ve mağduriyetler karşısında taleplerini dile getiren Gebze EYT ve Emekliler Derneği topladıkları on binlerce imzalı dilekçeleriyle birlikte CHP grup toplantısına katıldı.

Karşılaştıkları hak ihlalleri ve mağduriyetler karşısında taleplerini dile getiren Gebze EYT ve Emekliler Derneği üyeleri yapılan düzenlemelerin mağduriyeti gidermediğini hatta adaletsizliğin derinleştiğini vurguladılar.

Yeni yasama yılında yapılacak düzenlemelerle mağduriyetin giderilmesini talep eden dernek üyeleri, bu konuda Meclis’in adım atması gerektiğini vurguladı. Dernek üyeleriyle görüşen CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler de yaşanan mağduriyete ilişkin şunları söyledi:

“Bu sorun şimdiye kadar çözülmesi gereken, giderek derinleşen bir sorun. Bu konuda yapılan yasal düzenlemeler vatandaşlarımızı hayal kırıklığına uğrattı. Geçmiş dönemden bize miras kalan bu sorunu Meclis’in ana gündem maddelerinden biri yapmalı ve derhal çözmeliyiz.”

Dernek üyeleri, Çiler’le görüşmelerinin ardından CHP grup toplantısına katıldı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek taleplerini dile getirerek destek istediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.