Dolar 32,4992
Euro 34,8718
Altın 2.435,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 16°C

Gaziantep’te karla mücadele devam ediyor

GAZİANTEP’TE KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

23/01/2022 21:35
A+
A-

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde de etkili olmaya devam ediyor.

İslahiye merkez ve kırsal mahallelerde Büyükşehir Belediyesi, İslahiye Belediyesi, Karayolları, Tedaş, Emniyet ve Jandarma ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile bir çok kamu kurum ve kuruluşlarına ait 66 araç 444 personel ile karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

İslahiye ilçe merkezi ve 49 kırsal mahallenin ulaşım yolu İslahiye Belediyesi ve karayollarına ait araçlar ile yapılan yol açma ve tuzlama çalışması ile genel olarak açık tutuluyor. Zaman zaman vatandaşların traktörü ile yardımcı olduğu bildirildi.

Sabah saatlerinde ilçedeki 6 kırsal mahallenin tamamında, merkezdeki 4 mahallede kısmi olarak elektrik kesintileri yaşandı. İhbarlar uzerine ekipler hızlı bir şekilde müdahale etmesi ile kesintiler sona erdi.

Kriz masası oluşturuldu

Yoğun kar sebebi ile ihtiyaçlarını karşılayamayan, yolda kalan vatandaşların taleplerini karşılamak amacı ile İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu başkanlığında kamu kurumlarının amirlerinden oluşan kriz masası oluşturuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.