Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 19°C

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten Çanakkale Zaferi mesajı

GAZİANTEP OSB BAŞKANI CENGİZ ŞİMŞEK’TEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten Çanakkale Zaferi mesajı
17/03/2022 15:10
A+
A-

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Şimşek mesajında, Çanakkale Zaferi’nin, tarihten silinmek istenen bir milletin her türlü imkansızlığa rağmen vatanını ve bağımsızlığını korumak için verdiği mücadelenin destanı olduğunu belirterek, “Tarihte eşine ender rastlanılabilecek bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bugün üzerinde yaşadığımız bu aziz topraklar, bağımsızlığını ve hürriyetini kaybetmektense şehit olmayı tercih eden atalarımızın bizlere en büyük emanetidir. Bizlere düşen en büyük görev, atalarımızın bu emanetine sahip çıkarak, her karışı şehit kanları ile sulanmış vatan topraklarını gelecek nesillere daha güvenli, daha müreffeh bir şekilde aktarmaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ’Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur’ şeklindeki sözleri yüce milletimizin vatan ve bayrak sevgisinin, hürriyet ve bağımsızlık aşkının ölümsüz anıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferinin yıldönümünü coşku ile kutlarken, başta Atatürk olmak üzere, vatan için canlarını kaybeden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.