Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

GAİB Başkanı Kileci’den Kurban Bayramı kutlaması

GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ (GAİB) KOORDİNATÖR BAŞKANI VE TİM BAŞKAN VEKİLİ AHMET FİKRET KİLECİ, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

GAİB Başkanı Kileci’den Kurban Bayramı kutlaması
08/07/2022 10:15
A+
A-

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı ve TİM Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İslam âleminin Kurban Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutlayan GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci,“Bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; dayanışmamızda, yardımlaşmamızda ve paylaşımlarımızda toplum olarak hayatımızda önemli bir yere sahip. Kurban Bayramı ile paylaşmanın, yardımlaşmanın gerekliliğini bir kez daha hatırlıyoruz. Bayramların ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz zamanların değerini daha da iyi anladığımız dönemlerden geçiyoruz. Bu sebeple geleneklerimizin yaşatıldığı, çocukların ve yaşlıların mutlu edildiği bir bayram geçirmemizi ve her hanede bayram havasının hissedildiği güzel kalabalıklar ve mutlu çocukların olmasını temenni ediyorum. Milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın, dünya üzerindeki salgın hastalıkların ve savaşların sona ermesine vesile olmasını diliyor; sağlık, bolluk ve mutluluk içinde hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı gönülden diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.