Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Kurban Bayramı mesajı

GÜNEYDOĞU ANADOLU HALI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (GAHİB) BAŞKANI ZEYNAL ABİDİN KAPLAN, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Kurban Bayramı mesajı
07/07/2022 15:10
A+
A-

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan mesajında, bayramların inancımızdaki yerine dikkat çekerek, “İslam âlemi olarak bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Rabbimizin bizlere bir nimeti olan bayramlar aynı zamanda, küskünlüklerin ve dargınlıkların giderildiği, sevgi, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguların güçlendiği, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine yol açan müstesna günlerdir. Bayramın anlamına uygun kutlanması için öncelikle anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, hayır duasını almalıyız” ifadelerini kullandı.

Kaplan, mesajında, “Maalesef kan ve gözyaşının, savaşların ve krizlerin eksik olmadığı bir ortamda Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Yüce Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Dünya genelinde yaşanan bu olumsuzluklar elbette ihracatımızı da etkiliyor. Ancak yaşanan sorunların geçici olduğunu düşünüyoruz. Morallerimizi bozmaya gerek yok. Biz ihracatçılar geçmişte çok daha büyük sıkıntıları aşmayı başardık. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın dünyaya huzur, barış ve kardeşliğin gelmesine vesile olmasını yüce Allah’tan dilerim” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.