Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

GAHİB BAŞKANI KAPLAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması
28/10/2022 10:50
A+
A-

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin kuruluşunun tarihimizdeki en önemli kilometre taşları arasında yer aldığına dikkat çeken Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan, “İşgal altındaki milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için verdiği destansı mücadelenin sonucunda kurulan Cumhuriyetimizi korumak ve güçlendirmek hepimizin asli görevleri arasında yer almaktadır. İş dünyası olarak bize düşen görev ise, daha güçlü bir ekonomi için yatırım, üretim, istihdam ve ihracatı artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam etmektir” ifadelerini kullandı. Başkan Abidin Kaplan, kutlama mesajının devamında ise, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Atalarımızın vatan, bayrak ve ezan için canlarını hiçe sayarak kurdukları Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için hepimiz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.