Dolar 32,3904
Euro 34,7696
Altın 2.439,43
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 16°C

Fahri Sıddık Çeçen Kimdir?

Fahri Sıddık Çeçen Kimdir?
06/01/2024 23:39
A+
A-

Tarihçi-Yazar Fahri Sıddık Çeçen Kimdir?

Fahri Sıddık Çeçen, 1990 tarihinde Arıcak’ta dünyaya geldi.

ilk ve ortaokulu Erimli İlk Öğretim Okulu’nda okudu. Lise 1.snınıf ve 2. sınıfın ilk dönemini Elazığ ili Kovancılar ilçesinde bulunan Kovancılar Lisesi’nde geri kalan kısmını Kahramanmaraş’ta bulunan Hoca Ahmet Yesevi Lisesi’nde tamamladı.

2015 yılında Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu.  Fırat Üniversitesi bünyesinde bulunan FÜSEM tarafından açılan diksiyon kursuna katılarak diksiyon sertifikası aldı. Fırat üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde açılan pedegolojik formasyon kursuna katılarak formasyon sertifikası aldı.  Osmanlıca okuma ve yazma yeterlilik belgesi var.  Doğuştan İlgasına Kadar Hilafet Müessesesi (bitirme tezi) ve Eyyûbiler ve Memlükler’de Vakıfların Sosyal Hayata Etkisi (yüksek lisan seminer ödevi) yayınlanmamış iki tane tezi bulunmakta. Sancak Haber sitesinde aktif olarak köşe yazısı yazmakta. İlk yardım kursu, anlayarak hızlı okuma kursu, bağlama çalma kursu gibi çeşitli kurslara katıldı. Ücretli öğretmenlik, özel bir hastanede hasta kabul personeli, özel bazı şirketlerde yöneticilik gibi pekçok farklı alanlarada çalıştı.

Askerlik görevini jandarma asteğmen olarak yaptı. Şu anda özel bir şirkette satış destek elmanı olarak çalışmakta. Aynı zamanda sivil toplum katılımını önemseyen Çeçen, Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği üyesidir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.