Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Elazığlı sporcu, Tayland yolcusu

ELAZIĞLI SPORCU AHSEN DURAN, U23 MUAY THAİ DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Elazığlı sporcu, Tayland yolcusu
29/11/2021 14:35
A+
A-

Tayland’da düzenlenecek olan Büyükler U23 Muay Thai Şampiyonası’na katılacak Elazığlı sporcu Ahsen Duran, Elazığ Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti.

Muay Thai Federasyonu’nun 2021 faaliyet programında yer alan Büyükler U23 Dünya Muay Thai Şampiyonası, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek. 4-12 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan organizasyonda hem Elazığ’ı hem de ülkeyi temsil edecek olan sporcu Ahsen Duran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti.

Şampiyonaya davet edilmesinin gurur verici olduğunu dile getiren Duran, “İnşallah istediğim başarıyı orda elde ederim ve şampiyon olarak dönerim. Ben emeklerinden dolayı Sait Uygur hocam ve İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise , “Ahsen kızımızın sevincini paylaşıyoruz. 4-12 Aralık’ta Bangkok’ta gerçekleştirilecek müsabakada başarılar diliyorum. Kurumumuz olan gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Kovancılar ilçemizde yenilediğimiz Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Sentetik Sahasını hazır hale getirdik. Sporcularımızın daha rantabl bir ortamda antrenman yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Dünya Şampiyonasına gitmesinde emekleri olan Sait Uygur hocamızı ve Ahsen Duran kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamı ediliyorum. Yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.