Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Diyarbekirspor kadroyu gençleştirdi

SEZONUN İLK YARISINDA BEKLENENİ VERMEYEN BİR ÇOK OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRARAK YAŞ ORTALAMASI GENÇ OLAN FUTBOLCULARLA DEVAM EDEN DİYARBEKİRSPOR, DEVRE ARASINDA DA KADROSUNA GENÇ İSİMLERİ KATTI. YEŞİL-KIRMIZILI TAKIM, PAZAR GÜNÜ 1461 TRABZON FK İLE DEPLASMANDA YAPACAĞI MAÇTAN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR. KAFİLE, CUMARTESİ GÜNÜ UÇAKLA KARADENİZ SEFERİNE ÇIKACAK.

Diyarbekirspor kadroyu gençleştirdi
10/02/2022 10:55
A+
A-

Sezonun ilk yarısında bekleneni vermeyen birçok oyuncu ile yollarını ayırarak yaş ortalaması genç olan futbolcularla devam eden Diyarbekirspor, devre arasında da kadrosuna genç isimleri kattı. Yeşil-kırmızılılar, pazar günü 1461 Trabzon FK ile deplasmanda yapacağı maçtan puanla dönmek istiyor.

Devre arasında birçok oyuncusu ile yollarını ayırarak 10 yeni futbolcu ile kadrosunu yenileyen Diyarbekirspor, yaş ortalaması 20’ye düşen kadrosuyla sezonun kalan bölümünde başarılı olmak istiyor.

Deplasmanda şampiyonluk adayı 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takıma zorlu deplasman öncesinde bir işletme tarafından moral yemeği verildi. Başkan Turan İlgin, yönetici Süleyman Akar, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafileyi ağırlayan işletme sahibi Cihat Aykut, Diyarbekirspor’un başarılı olmasını önemsediklerini dile getirerek, bu yüzden böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

“Başarılı olmak istiyoruz”

Takımın hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Diyarbekirspor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir, genç, koşan ve dinamik bir yapıda olan kadroyla üst sıraları zorlamak istediklerini söyledi. Başarıyı isteyen futbolculara sahip olduklarını anlatan Cezayir, “Oyuncularımız sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyor. İyi bir takım ruhu yakaladık. Birlikte düşünüp birlikte uygulamayı başarıyla uyguluyor. Önümüzde zorlu maçlar var. Her maç bir final havasında olacak. Bu hafta onlardan birine çıkacağız. Hedefimiz üst sıraları zorlamaktır. Maç maç düşünerek bu hedefe ulaşacağız” dedi.

Ligin zirvesine ortak olan 1461 Trabzon’la pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Emir Can Sayar oynayamayacak. Sakatlıktan kurtulan Nuri Melih Mursal takımla beraber çalışmalara başladı. Sakatlığı bulunan yeni transfer İsa Güler idmanlara başladı ancak pazar günkü maçta forma giyemeyecek.

1461 Trabzon-Diyarbekirspor karşılaşması pazar günü saat 13.00’da başlayacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.