Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Diyarbakırlı yazar, kent kütüphanelerinin ihtiyacını karşılıyor

DİYARBAKIRLI YAZAR VE ŞAİR DEVRAN SİNANOĞLU’NUN BAŞLATMIŞ OLDUĞU “SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN KİTAP OKUMALI VE OKUTMALIYIZ” PROJESİ KAPSAMINDA BURHANETTİN YILDIZ MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEKİ KÜTÜPHANEYE KİTAP YARDIMINDA BULUNDU.

16/02/2022 12:10
A+
A-

Diyarbakırlı yazar ve şair Devran Sinanoğlu, başlatmış olduğu “Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız” projesi kapsamında Burhanettin Yıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kütüphaneye kitap yardımında bulundu.

“Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız” Proje kapsamında Diyarbakır’da, 100 köy okulunun kütüphane ve kırtasiye ihtiyaçları karşılanıyor. Haziran 2021’de başlatılan çalışmaya gün geçtikçe destek artıyor. Genç yaşta yazarlığa ve şairliğe başlayan Diyarbakırlı Devran Sinanoğlu, kitaplarının gelirini çocuklara bağışladı. Son kitabı olan Kablumbağa’nın Zaferi isimli çocuk kitabını da ücretsiz köy okullarına ve öğrencilere dağıtıyor. Bugüne kadar Diyarbakır’da, 91 köy okulluna 75 bin kitap ve 3 bin kırtasiye ürünü (çanta, silgi, kalem, defter) ulaştıran Sinanoğlu, Burhanettin Yıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kütüphaneye kitap yardımında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.