Dolar 32,5237
Euro 34,8437
Altın 2.438,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Diyarbakır’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası kuruldu

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BU GECE 02.00 İLA SABAH 06.00 ARASI BEKLENEN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KRİZ MASASI OLUŞTURDU.

Diyarbakır’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası kuruldu
19/01/2022 11:20
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu gece 02.00 ila sabah 06.00 arası beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası oluşturdu.

Vali Münir Karaloğlu’nun talimatıyla bu gece 02.00 ila sabah 06.00 saatleri arasında yoğun olarak beklenen kar yağışına karşı meydana gelebilecek buzlanma ve don olaylarına hızla müdahale etmek için Genel Sekreter Ayhan Kardan başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve AFAD’ın katıldığı kriz masası oluşturuldu.

Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan ana arterlerde Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığınca tuzlama ve kar temizliği yapılırken, olumsuzluklara karşı itfaiye, zabıta, Karayolları ve AFAD ekipleri teyakkuzda bekleyecek. 24 saat boyunca görev başında olacak kriz masası vatandaşlardan gelen ihbar ve taleplere anında cevap verecek.

Olumsuz durumlar için Alo 153 7/24 vatandaşın hizmetinde

Vatandaşlar, meydana gelebilecek olumsuz durumları tüm ekipleriyle sahada olan Büyükşehir Belediyesinin Alo 153 hattına bildirebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.