Dolar 32,3788
Euro 34,7745
Altın 2.431,54
BİST 9.945,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

DİKO Başkanı Yüksel, medrese öğrencileriyle bir araya geldi

DİYARBAKIR KUYUMCULAR VE SARRAFLAR ODASI (DİKO) BAŞKANI MEHMET YÜKSEL, MEDRESE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

28/04/2022 14:00
A+
A-

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel, medrese öğrencileriyle bir araya geldi.

DİKO Başkanı Mehmet Yüksel, oda yönetim kurulu üyeleriyle beraber organize ettiği iftar yemeğini, Sur ilçesinde bulunan Seyfülmülk İlim Medresesi’nde eğitim gören öğrencilere verdi. DİKO Başkanı Yüksel, “Babam Şeyh Mehdi’den bu güne kadar aksatmadan, bu iftar yemeğimizi gerçekleştiriyoruz. Babamızın bize kalan bu mirasını devam ettirmek, kuşkusuz bizim için en büyük değerdir ve aynı zamanda bir nimettir. Yemeğimizden arta kalanları da atmıyor ve sokak hayvanlarına veriyoruz. Unutmayalım ki sevinçleri paylaşarak çoğaltıp, kederleri de paylaşarak azaltabiliriz” dedi.

İftar programına, Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri, iş insanları, eğitimciler, muhtarlar, sağlıkçılar, esnaf, birçok meslek gruplarının temsilcileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, medrese öğrencileri, davetliler ve basın yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.