Dolar 32,3742
Euro 34,7257
Altın 2.399,00
BİST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C

CHP’li Kaftancıoğlu kongre konuşmasında yuhalandı

CHP’li Kaftancıoğlu kongre konuşmasında yuhalandı
08/10/2023 16:07
A+
A-

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul İl kongresi esnasında yaptığı konuşmada yuhalandı.

featured

CHP’li Kaftancıoğlu kongre konuşmasında yuhalandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi’nde saat 08.00’da gerçekleşti. Mevcut CGP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kürsüye geldiğinde bazı katılımcılar tarafından yuhalandı. İstiklal Marşı’nın ardından Kaftancıoğlu, kürsüye geldiği esnada yuhalandı, ardından ise “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganının atılması üzerine, “Burası demokratik bir kongre, lütfen kimsenin sözünü kesmeyelim.” şeklinde uyarıda bulundu.

Kaftancıoğlu konuşmasında, il başkanı olarak son konuşmasını gerçekleştirdiğini belirterek, ”Kıymetli dostlarım, yol arkadaşlarım, yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğüm il başkanı olarak bu kürsüden son kez sesleneceğim size ve son kez karşınızdayım. Kaç gündür yazıyorlar çiziyorlar, dün Ankara’da bir kurultay oldu. Ankara’daki kurultayda bir tek adam çıktı bir şeyler söyledi, ne söylediğinin bir önemi yok çünkü söylediklerini yapmıyor, ama bir şeye dikkatini çekmek için o kurultaya atıf yapıyorum, karşı düşünce yok, müzakere yok, ortaklaşma yok, tek adam çıktı listesini verdi, geçti, bunun adı da demokrasi oldu.

Şimdi İstanbul’a gelelim. İstanbul il örgütünün kongresi başlıyor, İstanbul örgütü olarak nasıl bir örgüt var, fikri var, adaylarımız var, adaylar arasında kıymetli bir yarış var ve İstanbul örgütü sadece ve sadece kongre zamanlarında değil, İstanbul örgütü özgür, özgün ve hür iradesiyle bugün demokratik yarışını gerçekleştirecek. Tek adamların kurultaylarına şuradaki alkışlarınız selam olsun. Eğer diyorlar ya CHP kongrelerinde ses var çok ses var. Bu memleketi zaten tek ses bu hale getirdi, tek adam!” dedi.

 

CHP’li Kaftancıoğlu kongre konuşmasında yuhalandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.