Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 22°C

Çandır Melikler Köprüsü’nde Kaza: 1 Kişi Ağır Yaralı

Çandır Melikler Köprüsü’nde Kaza: 1 Kişi Ağır Yaralı
11/09/2023 09:58
A+
A-

Çandır Melikler Köprüsü yakınlarında meydana gelen feci kaza, bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu.

featured

Çandır Melikler Köprüsü’nde Kaza: 1 Kişi Ağır Yaralı

Olay,  saat 18.20 sıralarında Çandır’da Melikler Köprüsü’ne  yaklaşık 1 kilometre yakın mesafe yerde meydana geldi ve iki araç, korkunç bir çarpışma sonucunda hasar aldı.

Kazanın ayrıntılarına göre, bir otomobil, viraja girmekteyken karşı yönden gelen bir kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda sürücü, hasar gören aracın içinde sıkışıp kaldı.

Olay yerine hızla gelen acil yardım ekipleri, sıkışmış olan sürücüyü kurtarmak için çalışmalara başladı. Ağır yaralanan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapılıyor.

Kazayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlandığı belirtildi. Sürücülerin dikkatli olmaları ve hız kurallarına uymaları önemle hatırlatılıyor.

Çandır Melikler Köprüsü’nde Kaza: 1 Kişi Ağır Yaralı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.