Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 20°C

“Biz Bir Takımız” diyerek kendilerini geliştiriyorlar

“BİZ BİR TAKIMIZ” DİYEREK KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR

20/02/2022 09:55
A+
A-

Gençlerin bir araya gelerek spor etkinlikleri ile kendilerini geliştirmelerini amaçlayan “Biz Bir Takımız” projesinde Malatya’da Melekbaba Ortaokulu ve Barguzu Ortaokulu öğrencilerinden oluşan toplam 44 kişi katılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Bir Takımız” projesinde, farklı sosyo kültürel arka plana sahip gençlerin spor yoluyla bir araya getirilerek toplumda farklı kültürler arasında karşılıklı saygı ve güven ortamının oluşturulması, spor yoluyla sosyal uyumun sağlanması, gençlerin kendisini ve karşısındakini tanıyarak güçlendirilmesi ve birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesi hedeflendi.

Malatya dahil 24 ilde başlatılan ve 1 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olan “Biz Bir Takımız” projesi çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı farklı okullarda eğitim gören 6.ve 7. sınıflardaki kız ve erkek öğrencinin seçilen eğitmenlerin gözetiminde, 14 hafta boyunca katılacakları spor ve sosyal uyum eğitimleri veriliyor.

Eğitimlerin ardından kardeş şehir Çanakkale ile birlikte farklı bir şehirde bir araya gelinecek. Böylelikle ortak bir tanışma ve etkinlik kampından oluşan “Biz Bir Takımız” projesine, Malatya’da Melekbaba Ortaokulu ve Barguzu Ortaokulu öğrencilerinden oluşan toplam 44 kişi katılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.