Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 17°C

Bingöl’de kurum çalışanları, öğrenciler için forma terletti

BİNGÖL’DE KURUMLAR ARASI DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASINDA ELDE EDİLEN GELİR, ÜNİVERSİTE OKUYAN ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DAĞITILACAK.

06/01/2022 12:10
A+
A-

Bingöl’de kurumlar arası düzenlenen futbol turnuvasında elde edilen gelir, üniversite okuyan öğrencilere burs olarak dağıtılacak.

Bingöl’de faaliyet gösteren Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (Tavz-Der) ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verebilmek için valiliğinin de desteğini alarak kurumlar arası futbol turnuvası düzenledi. 24 kurumun katıldığı futbol turnuvası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi arasında oynanan final maçı ile son buldu. Bir ay süren turnuva sonunda kurumlar ve sponsorlardan toplanan yaklaşık 80 bin TL ise Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından belirlenen ve değişik illerde eğitimlerini devam ettiren üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtılacak.

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Tavz-Der Başkanı Yılmaz Araç, “Tavz- Der bugüne kadar birçok ilke imza atarak birçok projede yer almıştır. Bu turnuvada onlardan bir tanesidir. Etkinliğimizin asıl amacı, üniversite eğitimi gören öğrencilerimize burs sağlamaktı. Bu noktada ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi Sosyal Yardımlaşma Vakfımız aracılığıyla tespit edip bu organizasyondan elde ettiğimiz geliri bu ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtacağız. Turnuvaya yaklaşık 24 kurumumuz katıldı. Bu turnuvadan da yaklaşık 80 bin TL gelir elde ettik. İnşallah elde ettiğimiz bu parayı da üniversite öğrencilerimiz arasında paylaştıracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.