Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Bingöl’de aileler ve çocuklardan kortej yürüyüşü

BİNGÖL’DE 15-21 MAYIS “AİLE HAFTASI” ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE AİLE VE KURUMLARIN KATILIMIYLA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

17/05/2022 12:55
A+
A-

Bingöl’de 15-21 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri çerçevesinde aile ve kurumların katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de 15-21 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Aile Haftası nedeniyle kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Merkez Hükümet Konağı bahçesinde başlayan yürüyüşte, aileler ve çocuklar ellerindeki yazılı pankartlarla birlikte farkındalık oluşması amacıyla saat kulesi önüne kadar yürüdü.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, “Doğrudan doyum sürecimizi ve mutluluğumuzu etkileyen aile sistemine ilişkin Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ailenin korunması ve güçlendirilmesi amacıyla her yılın 15-21 Mayıs günleri arasında yer alan haftanın Aile Haftası olarak kutlanması öngörülmüştür. Bu nedenle İl Müdürlüğümüz öncülüğünde Aile Haftasının yaygınlaşmasını sağlamak için söz konusu yürüyüşü gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Hafta boyunca Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ailenin güçlenmesine ve desteklenmesine yönelik verilmekte olan hizmetlerin tanıtımı yapılmaya devam edecektir. Bu çalışmalar arasında ilimiz yerel radyo kanallarında röportaj verilecek aynı zamanda stant çalışmaları düzenlenecektir. İlimizde yaşayan her ailenin biricik olduğunun farkındayız ve desteğe ihtiyacı bulunan her ailenin yanında olduğumuzu aynı zamanda ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlarımızın aile danışmanlığı hizmetinden ve aile eğitim programlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurgulamak isteriz” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, kurum müdürleri ve aileler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.