Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yücel, muhtarlarla bir araya geldi

MERKEZE BAĞLI KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HALİL YÜCEL, EĞİTİM ÖĞRETİMLE İLGİLİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİN PLANLANAN DEĞİŞİKLİKLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ, TALEP VE İSTEKLERİ DİNLEDİ.

17/08/2022 10:10
A+
A-

Bingöl’deki muhtarlarla bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, eğitim öğretimle ilgili önümüzdeki yıl için planlanan değişiklikler hakkında bilgi verdi.

Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, eğitim öğretimle ilgili önümüzdeki yıl için planlanan değişiklikler hakkında bilgi verdi, talep ve istekleri dinledi. Toplantıya Yücel’in yanı İnşaat Emlak Şube Müdürü Orhan Avcı ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Akgündoğdu da katıldı.

Önümüzdeki yıl için planlanan eğitim-öğretimle ilgili değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgi veren Yücel, “Bugün muhtarlarımız ile bir araya gelmemizin sebebi, aramızdaki mesafeyi daha yakınlaştırmak ve bakanlığımızın ortaöğretim kurumlarımızın taşımalı eğitim ve pansiyonlar ile ilgili aldığı kararları sizlerle paylaşmaktır. Aynı zamanda muhtarlarında görüş ve taleplerini alarak önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının planlamasını yapmaktır. Amacımız muhtarlar bir araya gelerek, birbirimizi tanımak, tanışmak ve daha sonrada eğitim öğretim adına sorunlarınızı yerinde dinleyip çözüm yollarını aramaktır. Bu kentin kanaat önderi olan, köyünün, mahallesinin sorunlarıyla ilgilenen, bizimde gözümüz kulağımız olan kişilerle bir araya gelerek kentimizin röntgenini çekeceğiz. Hep birlikte çözüm noktaları arayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.