Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 23°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C

Başkan Beyoğlu vatandaş ve esnaf ziyaretlerini süddürüyor

İLÇEDE ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİNİ YOĞUN BİR TEMPODA SÜRDÜREREK GÜNDE ORTALAMA 100 KİŞİ İLE MAHALLE BULUŞMALARINDA BİR ARAYA GELEN BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, HAMASET YERİNE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ DİLİNİ ESAS ALARAK BAŞARILI OLDUKLARINI SÖYLEDİ.

12/06/2022 12:10
A+
A-

İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürerek günde ortalama 100 kişi ile mahalle buluşmalarında bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hamaset yerine hizmet belediyeciliği dilini esas alarak başarılı olduklarını söyledi.

İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlarla oluşturduğu sıcak ve samimi iletişimle dikkat çekiyor. Önceliğinin siyaset değil, hizmet olduğunu belirten Başkan Beyoğlu, hamaset yerine hizmet dilini kullanarak toplumun her kesimiyle gönül birlikteliği oluşturduklarını söyledi.

“Emanetin sahibi olan millet emreder”

Sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde karşılanması için pratik çözümler ürettiklerini belirten Beyoğlu, “Dileyen her vatandaşımız bana ve ilgili birimlerimize arada hiç bir engel olmadan rahatlıkla ulaşabiliyor. Benim tabi ki mensubu olduğum parti ve siyasi hareket var. Ancak belediyecilikte hizmet kimliği, siyasi etiketten önce gelir. Bizden olan, bizden olmayan diye bir şey söz konusu olamaz. Efendi olan millettir. Emanetin sahibi olarak millet emreder, hizmetkar olarak da bizler gereğini yapmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ’belediyeler siyaset değil, hizmet kurumlarıdır’ söyleminin gereğini yapıyoruz. Biz burada başarılı olursak kentimiz gelişecek, halkımız huzurlu olacak ve bunun sonucu da elbette partimizin hanesine başarı olarak yazılacak. İstediğiniz kadar hizmet yapın, yol yapın, alt yapı yapın. Gönüllere girmedikten sonra anlamı olmaz. İlçemizin 48 mahallesinin her karışında hizmet yapmaya devam ederken, 400 bin vatandaşımızın tamamıyla temas kurup gönül bağı oluşturmak için yoğun bir gayretle yola devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.