Dolar 32,3528
Euro 34,8005
Altın 2.399,63
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Bakan Soylu’nun duyurduğu teröristin kaldığı ev görüntülendi

İÇİŞLEİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN OPERASYON İLE ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİĞİNİ DUYURDUĞU PKK’NIN SÖZDE GAP-RIHA EYALET SORUMLUSU ‘RUBAR’ KOD ADLI FERHAT TUNÇ’UN KALDIĞI EV GÖRÜNTÜLENDİ. VİRANE VE TERK EDİLMİŞ GÖRÜNTÜDE BULUNAN EVİN DIŞINDA HDP YAZISI İÇERİSİNDE İSE SADECE YAŞAM MALZEMELERİNİN BULUNMASI DİKKAT ÇEKTİ.

07/12/2021 13:50
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun operasyon ile ölü olarak ele geçirildiğini duyurduğu PKK’nın sözde Gap-Rıha eyalet sorumlusu ‘Rubar’ kod adlı Ferhat Tunç’un kaldığı ev görüntülendi. Virane ve terk edilmiş haldeki evin dışında HDP yazısı, içerisinde ise sadece yaşam malzemelerinin bulunması dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda PKK’nın sözde Gap-Rıha eyalet sorumlusu ’Rubar’ kod adlı Ferhat Tunç’un Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat, Havacılık ve Polis Özel Harekat ekiplerinin ortak operasyonu ile ele geçirildiğini duyurmuştu.

Şanlıurfa’da Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığının koordinesinde Bozova’ya bağlı Hacılar kırsal Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanan teröristin kaldığı ev görüntülendi. Terk edilmiş ve virane haldeki evde kıstırılan ve kolluk kuvvetlerine karşılık verince öldürülen teröristin kaldığı evin içerisinde ve dışında ilginç detaylar göze çarptı. Evin dış duvarında büyük harflerle HDP yazdığı, eşya bulunmadığı görülen evin içerisinde sadece çay, şeker, battaniye gibi yaşam malzemelerinin yanı sıra teröristlerin posterleri, kitap ve bazı dijital meteryallerin yer alması dikkat çekti.

Öldürülen teröristin yaşadığı mahalle ilehiç bir bağlantısının bulunmadığı ve mahalledeki kimsenin şahsı tanımadığı belirtilirken, evin asıl sahibinin ise yıllar önce öldüğü öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.